Fascination About χειροπρακτης αθηνα

Η χειροπρακτική μπορεί να εφαρμοστεί τόσο προληπτικά όσο και θεραπευτικά. Έχει πολύ καλά αποτελέσματα σε προβλήματα αρθρώσεων. Μερικές από τις περιπτώσεις οι οποίες αντιμετωπίζονται με τη συγκεκριμένη μέθοδο είναι: αυχενικά προβλήματα που σχετίζονται με εκφυλιστικές αλλοιώσεις, αυχενικό σύνδρομο, προβλήματα που εντοπίζονται στη θωρακική μοίρα, όπως κύφωση και σκολίωση, οσφυαλγίες που μπορεί να οφείλονται μεταξύ άλλων σε κήλες μεσοσπονδυλίου δίσκου ή σε σπονδυλολισθήσεις, αρθρίτιδες, πόνοι στα γόνατα, τραυματισμοί και πονοκέφαλοι που προκαλεί το αυχενικό σύνδρομο.

Η εξέταση έχει ως στόχο να διερευνήσει ποια σημεία είναι υποκινητικά - ποια δηλαδή «μαγκώνουν», όπως θα λέγαμε απλά- και ποια είναι υπερκινητικά ή ασταθή.

«Δεν είμαι αυτό που μου συνέβη. Είμαι αυτό που επέλεξα εγώ να γίνω»

έλεγχος για προβλήματα της σπονδυλικής στήλης ή άλλων ορατών ενδείξεων

περπάτημα. Οι ασθενείς που θεραπεύονται δείχνουν πολύ νεότεροι. Στο

Στο διάστημα που μεσολάβησε από τη γέννησή της έχουν δημιουργηθεί πολλές υποειδικότητες, όπως είναι η αμιγής χειροπρακτική, η ορθοπεδική και η εμβιομηχανική.

Αρχική Σελίδα Ο Σύλλογος Ο Σύλλογος Διοικητικό Συμβούλιο Επιστημονική Επιτροπή Αίτηση έγγραφης νέου μέλους Λίστα Μελών Τι είναι η Χειροπρακτική Τι είναι η χειροπρακτική Η πρώτη επίσκεψη Άρθρα Οσφυαλγία Αυχενικό σύνδρομο Πονοκέφαλοι Η συντήρηση της σπονδυλικής στήλης Φθορά και εκφύλιση Χειροπρακτική και αθλητισμός Ειδήσεις Σύνδεσμοι Επικοινωνία

νευρικό σύστημα και γενικά στον οργανισμό. Η χειροπρακτική μπορεί

Με τις ανατάξεις επιτυγχάνεται η εξάλειψη της μηχανικής δυσλειτουργίας, η απελευθέρωση του νευρικού συστήματος και η επαναφορά της ομαλής λειτουργικότητας της σπονδυλικής στήλης και των οργάνων που σχετίζονται με αυτήν.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε λεπτομέριες της μεθόδου :

κλάδος υγείας, πλήρως αναγνωρισμένος στις ανεπτυγμένες χώρες read more του

Κάποιες από τις μεθόδους που χρησιμοποιεί σήμερα η χειροπρακτική είναι γνωστές από την εποχή του πατέρα της Ιατρικής, Ιπποκράτη και εφαρμοζόταν από τους αρχαίους Έλληνες στα Ασκληπιεία.

ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ

σπονδυλική στήλη στη φυσιολογική της κατάσταση. Μπορεί επίσης να

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *